Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Basisproducten
 3. Bordmodellen (zonder opdruk)
sorteer op

Bordmodellen (zonder opdruk)

Blanco Verkeersborden nodig? Kies afmeting, kleur & bestel

Bestel hier je blanco Verkeersborden zonder print (figuratie), welke je zelf kunt voorzien van een sticker of print met opdruk. Onze aluminium verkeersborden zijn standaard uitgevoerd met een dubbel omgezette randen en daardoor uitermate geschikt voor buitengebruik. Onze blanco verkeersborden zijn uitgevoerd als echte verkeersborden. De achterzijde van het bord is neutraal grijs (RAL7042), voorzijde indien gewenst geheel afgelakt in de gewenste standaard RAL kleur en grotendeels uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben wij ook biggenruggen, kokerborden en blanco parkeerplaatunit in ons assortiment.

Tip: bestel bij ons Verkeersborden met een eigen ontwerp.
Volledig reflecterend en voorzien van Anti-Graffiti laminaat. Klik hier

Meer productcategorieën: