Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Veilige en schone buurt
 3. Buurtpreventie borden
sorteer op

Buurtpreventie borden

WhatsApp buurtpreventie borden nodig?

Met (WhatsApp) buurtpreventie borden geef je een boodschap af dat er in de buurt een bewoners appgroep is, waarmee men elkaar op verdachte activiteiten attendeert. Met onze buurtpreventie borden en stickers zorg je voor een veilige(re) buurt. Ons WhatsApp buurtpreventie ontwerp is landelijk het meest herkenbare ontwerp. Ook in omliggende landen passen we dit ontwerp inmiddels toe zodat de herkenbaarheid nog groter zal worden bij buitenlandse bezoekers. Al onze Buurtpreventie borden zijn standaard reflecterend en daardoor ook goed zichtbaar bij donker en slecht weer. Ook zijn onze buurtpreventie borden standaard voorzien van een Anti-Graffiti coating!

Meer productcategorieën:

Informatie: Buurtpreventie borden

WhatsApp Buurtpreventie borden

Een moderne en digitale vorm van buurtpreventie is WhatsApp preventie. Gebruikers kunnen met de mobiele telefoon via WhatsApp gratis met elkaar berichten uitwisselen en bestanden delen. Er zijn inmiddels steeds meer WhatsAppgroepen die op lokale schaal een buurt veiliger proberen te maken. Het grote voordeel van WhatsApp is dat je elkaar snel een berichtje kunt sturen en elkaar eventueel kunt waarschuwen. Een bijkomend voordeel is dat het tegelijkertijd leidt tot zeer intensieve sociale contacten. WhatsApp is een veel krachtiger middel dan ‘de buurtpreventie oude stijl’, waarbij mensen op straat surveilleren. Iemand kan heel snel een heel grote groep mensen waarschuwen en eventueel ook foto’s meesturen.