Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Bevestigingsmiddelen
 3. Lessenaarmodellen
sorteer op

Lessenaarmodellen

Lessenaar montagepalen met aluminum of houten staanders

Geschikt voor al onze aluminium informatieborden met dubbel omgezette rand. Zorg voor een luxe uitstraling met één, twee of vier houten of aluminium staanders (afhankelijk van de grootte van het informatiebord wat erop moet komen). Het hierop te monteren informatiebord is eenvoudig stelbaar om de ideale kijkhoek (bijvoorbeeld 45 graden) te bepalen voor het publiek.

Meer productcategorieën:

Informatie: Lessenaarmodellen

Lessenaarframes met aluminum of houten staanders

Ruim assortiment lessenaarframes, geschikt voor al onze aluminium informatieborden met dubbel omgezette rand. Zorg voor een luxe uitstraling met een, twee of vier houten of aluminium staanders.

Het informatiebord kan eenvoudig worden gemonteerd op de ligger(s) met standaard ø48mm scharnierbeugels (optioneel ook anti-diefstal mogelijk). Het informatiebord is eenvoudig stelbaar om de ideale kijkhoek te bepalen voor het publiek.