Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Laadpalen Alfen

Alfen laadpaal kopen?

Laadpaal kopen van Alfen? Bekijk hieronder alle mogelijkheden!
De oplaadpalen van Alfen zijn geschikt voor alle elektrische auto's en kunnen zowel thuis of zakelijk gebruikt worden. Laadpalen van Alfen zijn sim-lock vrij en kunnen (indien wenselijk) met elke beheersysteem aanbieder, volgens het OCPP protocol, af fabriek geleverd worden. 

Alfen laadpalen hebben een unieke ingebouwde Load Balancing module welke er samen met de slimme meter voor zorgt dat er nooit overbelasting ontstaat wanneer de auto aan het opladen is. Hierdoor zal de elektrische auto altijd het optimale laadvermogen krijgen in afstemming met de overige elektronische apparaten in het huishouden.

Meer productcategorieën:

Informatie: Laadpalen Alfen

Alfen biedt een reeks slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten.  Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze bovendien reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

      Logo_Traffic_SupplyAlfen_laadpalen

Alfen laadpalen onderscheiden zich onder andere in de unieke Load Balancing techniek. Alfen laadpalen hebben een Actieve Load Balancing oplossing ontwikkeld die communiceert met de slimme meter via de P1 poort. De slimme meter monitort het beschikbare vermogen en geeft door wat er beschikbaar is en voorkomt hiermee overbelasting. Dit proces verloopt geheel dynamisch.