Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Veilige en schone buurt
 3. Diverse regelgeving borden
sorteer op

Diverse regelgeving borden

Waarschuwings- of verbodsborden nodig of verboden te voeren bord nodig?

Met regelgeving borden geef je een heldere boodschap af. Met onze kwalitatief sterke en volledig reflecterende borden kan je aangeven wat wel en wat niet mag. Of het nu een vuurwerkverbod, visverbod of zwemverbod is, wij hebben de juiste borden op maat voor je. Je kan zelf een ontwerp aanleveren of bijvoorbeeld de tekst en/of picto wijzigen van een eikenprocessierupsborden. Al onze regelgeving borden zijn standaard reflecterend en daardoor ook goed zichtbaar bij donker en slecht weer. Ook zijn onze vuurwerkverbod, verboden te voeren of andere regelgevingborden standaard voorzien van een Anti-Graffiti coating!

Meer productcategorieën: