Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Aanrijdbeveiliging en bescherming
 3. Stootbescherming
sorteer op

Stootbescherming

Stootbescherming voor randen, buizen, oppervlakte of profiel nodig?

Stootrand randbescherming voor stellingen en ander materiaal in magazijnen en productieruimtes zijn onmisbaar.  De stootbeschermers vermindert stootwonden en is ideaal voor magazijn en productieruimtes. De Waarschuwings- en beveiligingsprofielen zijn geel/zwart gestreept en zelfklevend voor eenvoudige montage. De Stootbescherming voor randen, buizen, oppervlakte of profiel is van hoogwaardig, flexibel, verouderingsbestendig PU-schuim. Koop hier je stootbescherming voor zowel binnen als buiten!

Meer productcategorieën: