Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Bewegwijzeringsborden
 3. Fietsrouteborden
sorteer op

Fietsrouteborden

Fietsrouteborden nodig?

Ontwerp & bestel nu eenvoudig zelf online de officiële fietsrouteborden. Voor vervanging / onderhoud van bestaande fietsroutenetwerken, maar ook voor bijvoorbeeld een aanvulling op een bestaande fietsroute of een volledig nieuw fietsnetwerk. Officieële aluminium fietsknooppunt routeborden met een duurzaam geprinte opdruk. Standaard UV-werend en Anti-Graffiti. 

Andere lay-out of ontwerp nodig? Geen probleem. Neem dan contact met ons op.

Meer productcategorieën: