Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl
sorteer op

Flespaal - verkeersbordpaal

De officiële thermisch verzinkte (NEN1275) verkeersbordpaal, verkrijgbaar in 6 lengtes met onderdeel van de paal Ø76mm en een bovendeel van Ø48mm. Een flespaal is voorzien van de karakteristieke 'flessenhals' verjonging, en wordt geleverd inclusief afdekkap en grondanker. Bestel uw verkeersbordpaal of flespaal eenvoudig online. U ziet direct een indicatie van de levertijden en kunt de status van uw bestelling online volgen.