Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Afzetmateriaal / wegwerkzaamheden
 3. Voertuigmarkering
sorteer op

Voertuigmarkering

Autobord, sticker, magneet of zuignap nodig?

Bekijk hieronder al onze autobord stickers, magneet borden of zuignap in verschillende afmetingen. De volledig reflecterende stickers zijn uitgevoerd in klasse 3 voor optimale zichtbaarheid, ook overdag. We hebben deze autobord voertuigmarkering in diverse uitvoering. In reflecterend geel FLUOR voor wegwerkzaamheden van verkeersregelaars tot gladheidsbestrijding. Daarnaast in diverse kleuren voor auto's van oa EHBO hulpverleners, Brandweer, beheerder enzovoor. De opdruk wordt uitgevoerd in een duidelijk leesbaar lettertype. De magneetsticker, autobord of zuignapbordjes zijn uitermate geschikt voor eenvoudig montage in bedrijfs- auto of bus. Alle producten zijn volledig reflecterend met 15 jaar garantie op de werking van de reflecterende folie en de kleur.

Meer productcategorieën: