Dit is een informatief onderdeel met overzichten, oefeningen en lesmateriaal van Informatiebord.nl - ga naar de webwinkel >

Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

 1. Home

Oefenstof voor leraren en leerlingen

Lesmateriaal verkeersborden voor basisscholen

Speciaal voor basisscholen en rijscholen heeft Informatiebord.nl educatief lesmateriaal ontwikkeld, waarmee lessen verzorgd kunnen worden of leerlingen hun verkeersexamen kunnen oefenen

Oefenstof voor lerarenEducatief lesmateriaal om lessen omtrent het onderwerp 'verkeer' te verzorgen? Op Informatiebord.nl vind je speciaal voor basisscholen voorbereid educatief lesmateriaal. Hiermee kunnen lessen verzorgd worden en op de website kunnen leerlingen spelenderwijs hun verkeersexamen oefenen.

Vraag de GRATIS bordenposter aan voor in de klas, laat ze online oefeningen maken of download kleurplaten voor de leerlingen.

Oefenstof voor leerlingen

Wil je een spreekbeurt houden over verkeersborden? Of moet je binnenkort je verkeersexamen afleggen? Op deze pagina vind je alles over de betekenis van verkeersborden, posters, kleurplaten en leuke verkeersbord spelletjes!


Op zoek naar oefenmateriaal voor rijscholen?
 Oefenstof voor rijscholen

Kijk dan op deze speciale pagina met oefenmateriaal voor autorijscholen.