Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Wat is de levertijd van mijn order?

Op elke productpagina staat (links van de prijs) de levertijd voor dat betreffende product vermeld. Deze wordt voor de gehele order nogmaals bevestigd in de winkelmand en orderbevestiging.

Daarnaast word je op de volgende wijze voorzien van de meest actuele levertijden:

 1. Via status update: Binnen 24 uur na bestelling ontvangt de je een geplande leverdatum van de werkvoorbereiding. 
 2. Via status update: Op de dag van verzending ontvangt je nogmaals update met leverdatum en herhaling het het afleveradres. Hierin wordt nogmaals vermeld hoe de besteller het pakket kan volgen via track&trace (bij pakketten via Tielbeke) 

Welke vervoerder zorgt er voor de bezorging?

De diversiteit van onze producten qua vorm en omvang vraagt om extra aandacht van een transporteur. Het afleveren van bijvoorbeeld verkeersbordpalen (lengtevracht) en palletvrachten vergen veel meer overleg tussen jou als opdrachtgever, de transporteur en ons. Hierdoor is er een goede relatie onstaan met Tielbeke Transport. Deze vervoerder is in de loop der jaren gespecialiseert geraakt op alle vlakken van transport. Tielbeke Transport staat voor toptechniek in logistiek deze wordt vormgegeven door goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers en moderne IT-systemen die gekoppeld aan onze backoffice (uw order) een perfecte samenwerking opleveren.

tipTwijfel je of je thuis bent op het tijdstip van bezorgen? Hang dan een briefje op de deur als het pakket bij buren afgegeven kan worden.

meer informatie >   

 


 

 

naar overzicht