Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 12 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

GRATIS LEGO


De STAPELGEKKE actie is er weer. Op veler verzoek voegen wij tijdelijk weer GRATIS LEGO toe aan je bestelling. Met de feestdagen voor de deur kan je flink LEGO dozen stapelen!  Vanaf € 200,00 wordt de eerste doos gratis LEGO al toegevoegd aan de winkelmand en hoe meer je besteedt hoe groter de LEGO-dozen worden en hoe hoger de stapel met LEGO!

LEGO BOX 1 - GRATIS LEGO BOX 2 - GRATISLEGO BOX 3 - GRATIS

 

Bij besteding van:
- €      200,00 = LEGO box 1  
- €      500,00 = LEGO box 1 + 2  
- €    1.000,00 = LEGO box 1 + 2 + 

Deze LEGO actie loopt tot en met 05 december 2017 (of zolang de voorraad strekt, OP=OP)

 

 

Over Informatiebord.nl