Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Jouw gemeente al Bijvriendelijk?

TrafficSupply is bij-vriendelijk


Bijen zijn cruciaal voor onze voedselvoorziening omdat bijen helpen met het bestuiven van de gewassen. Van de 358 soorten bijen wordt de helft bedreigd. Het is belangrijk om in actie te komen. 

GRATIS Bijvriendelijk Bloemzaad

Bij-vriendelijk bloemzaden

TrafficSupply heeft daarom een tijdelijke actie. Wij geven bij iedere bestelling een bij-vriendelijk setje weg, die bestaat uit bij-vriendelijke bloemenzaden, plantensteker, 'Mijn tuintje ZOEMT' -sticker en informatie over Nederland Zoemt en hoe jij je gemeente kunt stimuleren om bij-vriendelijk te worden. 

Hier vind je alle informatie over de bij en wat je kunt doen om de bij te helpen aan een betere leefomgeving. Ook vind je hier het inschrijfformulier om je gemeente te stimuleren bij-vriendelijk te worden. Als het hard genoeg zoemt krijgt jouw gemeente van Natuur en Milieu de erkenning bijvriendelijke gemeente en ontvangt het titelbord 'Bijvriendelijke Gemeente' die op een mooie plek opgehangen kan worden.

Informatiebord Natuur en Milieu - Bijvriendelijke gemeente logobord, Natuur&Milieu, Natuur & Milieu, Zoemt, Bijvriendelijke gemeente, Bijen, Bij, vriendelijke, Gemeente

Titelborden Natuur & Milieu

TrafficSupply maakt in opdracht van de Stichting Natuur & Milieu voor deze campagne uiterst duurzame vol-reflecterende titelborden voor gemeentes die zich bewezen inzetten voor de bij. 

Start met je eigen bij-vriendlijke tuintje en stimuleer jouw gemeente om zich in de openbare ruimte ook in te zetten voor de bij. Wie weet staat dit unieke bord binnenkort bij jouw gemeentegrens.


Dus kom in actie en help mee!
Team TrafficSupply