Dit is een informatief onderdeel met overzichten, oefeningen en lesmateriaal van Informatiebord.nl - ga naar de webwinkel >

Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

Informatie voor rijscholen

Oefenmateriaal verkeersborden voor autorijscholen

Oefen je kennis van officiële verkeersborden met het 100% GRATIS oefenmateriaal van Informatiebord.nl. Speel het verkeersbord betekenis memory of doe de verkeersborden quiz om je kennis te oefenen.

Overzicht van alle verkeersborden

Uniek GRATIS overzicht en uitleg van alle Nederlandse verkeersborden conform het Reglement Voor Verkeerstekens (RVV)

Start met quiz

Test GRATIS je kennis en deel je resulaat online met je vrienden via Social Media.

 

 

Download hier de bordenposter

Download hier de bordenwijzer

 

 [x] Advertentie
  
Ontwerp je eigen informatiebord