Dit is een informatief onderdeel met overzichten, oefeningen en lesmateriaal van Informatiebord.nl - ga naar de webwinkel >

Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

 1. Home

Over de webwinkel Informatiebord.nl

Deze informatieve pagina's horen bij de webwinkel van Informatiebord.nl. Op Informatiebord.nl is het mogelijk om zelf officiële verkeersborden te bestellen of te ontwerpen. Het ontwerpen van verkeersborden kan met onze unieke SignEditor™.

Informatiebord.nl is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf en inmiddels de grootste verkeersborden en verkeersmaterialen webwinkel van de Benelux.

Ga direct naar de webshop >


Onafhankelijke klantbeoordelingen 9,1 via Trustpilot *****

 Safe2Shop

Trustpilot is een open, community-gebaseerd platform voor het delen van echte beoordelingen van online shopping-ervaringen. Wij zijn van mening dat authentieke beoordelingen van echte klanten het beste beeld schetsen van het serviceniveau van een bedrijf. We sporen bedrijven aan om door hun klanten beoordeeld te worden. Samen met onze community werken we er hard aan om te verzekeren dat beoordelingen accuraat zijn.  meer informatie

 Vooruitbetalen of gewoon achteraf op factuur!

Vooruitbetalen

Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank of creditcard maatschappij. U rekent af in een beveiligde en vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de bank. 


Achteraf betalen op factuur?.. dat kan zeker* maar u 
profiteerd nu 
van betalingskortingen exclusief de verzendkosten, als u er voor kiest om de betaling direct af te handelen.

Meer informatie / onze voorwaarden

Uw gegevens veilig versleuteld over het internet

Geotrust Al uw persoonlijke gegevens worden op beveiligde wijze naar onze server verzonden door middel van een gecertificeerde SSL verbinding.