Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Verkeersborden RVV
 3. A-serie | Snelheid
sorteer op

A-serie | Snelheid

Verkeersborden maximumsnelheid kopen? RVV borden A-serie

RVV borden Verkeersbord A1 maximumsnelheid en A4 Adviessnelheid borden zijn officiële RVV verkeerborden die een maximumsnelheid of adviessnelheid aangeven. Of het nu voor het aangeven van het maximum snelheid van een schoolzone, bedrijventerrein of autoweg is, we hebben volop keuze voor je. Ook voor snelwegen waar maximumsnelheid gelden leveren wij de borden op maat. Deze snelheidsborden zijn volledig reflecterend en duurzaam. Bekijk alle RVV verkeersborden maximumsnelheid hieronder!

Meer productcategorieën:

Informatie: A-serie | Snelheid

RVV categorie A bevat alle officiële verkeersborden conform de RWS en RVV richtlijnen. De A-serie verkeersborden zijn snelheid gerelateerd, het verkeersbord geeft de maximum (rode borden) of adviessnelheid (blauwe borden) weer.

Iedereen mag deze officiele borden kopen en op eigen terrein plaatsen, voor snelheidsborden welke zichtbaar zijn vanaf de openbare weg of welke geplaatst worden langs de openbare weg, is toestemming van de wegbeheerder nodig.

Vragen over een snelheidsbord?   Neem contact op!

Alle RVV Snelheidsborden kun je bestellen bij Informatiebord.nl

Alle RVV Snelheidsborden vindt je bij Informatiebord.nl. Wij hebben alle A- Snelheidsborden maar ook alle A- Adviessnelheid borden. Hulp nodig bij het bestellen of heb je vragen over een product? Wij helpen je graag verder. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle wet- en regelgeving en vinden het perfecte bord voor jou. 

Neem contact op!