• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
 • Duurzame productie
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig

Verwijsborden blauw

SignEditorAls u dit icoon bij één van onze producten in de webshop ziet staan kunt u van dat ontwerp de teksten, kleuren en pictogrammen wijzigen naar eigen inzicht. U wijzigt dan een reeds bestaand bordontwerp. Volg de stappen in de winkelmand voor online montageadvies en bestel snel!

Of zocht je dit?

Informatie: Verwijsborden blauw

Uitvoering
Onze verwijsborden of strokenborden zijn uitgevoerd als echte duurzame, reflecterende verkeersborden met een haaks omgezette rand. Hierdoor kunnen er meerdere verwijsborden naadloos op elkaar geplaatst worden zodat je op één locatie meerdere bewegwijzeringsborden kunt plaatsen.

Ontwerp en bestel nu je wegbewijzering of verwijsborden 

Wat valt er onder lokale bewegwijzering?
Onder de lokale bewegwijzering vallen de verwijzingen naar objecten en voorzieningen op lokaal niveau. Het gaat hierbij om utilitaire, toeristische en bedrijfsverwijzing. Onder utilitaire objectverwijzing worden objecten als het gemeentekantoor verstaan. Toeristische objectverwijzing zijn bijvoorbeeld verwijzingen naar recreatieparken. Bedrijfsverwijzing is enkel de verwijzing naar bedrijventerrein en winkelcentra, die niet in de ANWB-verwijzingen zijn opgenomen. ANWB-bewegwijzering, zoals verwijzingen naar objecten die nationaal en/of regionaal verkeer aantrekken (bedrijventerreinen, NS stations) vallen niet onder de lokale bewegwijzering. Ook wandel- en fietsroutes en paddenstoelen vallen buiten deze categorie.

 

Bewegwijzeringsplan
Een goed bewegwijzeringsplan een bijdrage leveren aan een verhoging van de verkeersveiligheid. Bewegwijzering kan namelijk het zogenaamde ‘zoekverkeer’, dat doorstromingsbelemmerend kan werken en verkeersonveilige situaties kan veroorzaken, beperken. Vooral op de gebiedsontsluitingswegen, doorgaande wegen met een maximumsnelheid van 50 km per uur, mag zoekverkeer voor niet te veel oponthoud zorgen. Op de erftoegangswegen, de woonstraten met een maximumsnelheid van 30 km per uur, is enig oponthoud niet erg. Deze wegen zijn juist bedoeld en ingericht voor lagere snelheden. Hieruit volgt dus dat bewegwijzering met name belangrijk is langs gebiedsontsluitingswegen. Daarnaast stimuleert een goede lokale bewegwijzering de lokale economie en informeert het ook op een doeltreffende manier over de toeristische mogelijkheden die onze gemeente biedt.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 3724 reviews
alle shops