• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Bewegwijzeringsborden
  3. Verwijsborden blauw
sorteer op

Verwijsborden blauw

Verwijsborden / strokenborden voor in de berm langs openbare wegen kopen? 

Bewegwijzering langs de openbare weg voor uw restaurant, tankstation, camping op parkeerplaats nodig? Wegbewijzering is noodzakelijk om mensen op een veilige manier naar jouw bestemming of bedrijf te verwijzen. Informeer de weggebruiker goed voor een vlot en veilige route naar hun bestemming. Met onze blauwe verwijsborden of strokenborden komt dit helemaal goed! Slechte bewegwijzering leidt tot frustraties en irritaties bij bezoekers en klanten. Zorg voor goede bewegwijzering met o.a. routeborden welke de juiste route aangeven vanaf de openbare wegen, zodat je jouw klanten en bezoekers eenvoudig de weg wijst. Ontwerp bij ons zelf je ANWB verwijsborden! Voeg zelf teksten, ANWB pictogrammen en pijlverwijzingen toe.

Onze borden worden van aluminium geproduceerd met uiterst duurzame en dubbel omgezette rand.

Meer productcategorieën:

Informatie: Verwijsborden blauw

Uitvoering
Onze verwijsborden of strokenborden zijn uitgevoerd als echte duurzame, reflecterende verkeersborden met een haaks omgezette rand. Hierdoor kunnen er meerdere verwijsborden naadloos op elkaar geplaatst worden zodat je op één locatie meerdere bewegwijzeringsborden kunt plaatsen.

Ontwerp en bestel nu je wegbewijzering of verwijsborden 

Wat valt er onder lokale bewegwijzering?
Onder de lokale bewegwijzering vallen de verwijzingen naar objecten en voorzieningen op lokaal niveau. Het gaat hierbij om utilitaire, toeristische en bedrijfsverwijzing. Onder utilitaire objectverwijzing worden objecten als het gemeentekantoor verstaan. Toeristische objectverwijzing zijn bijvoorbeeld verwijzingen naar recreatieparken. Bedrijfsverwijzing is enkel de verwijzing naar bedrijventerrein en winkelcentra, die niet in de ANWB-verwijzingen zijn opgenomen. ANWB-bewegwijzering, zoals verwijzingen naar objecten die nationaal en/of regionaal verkeer aantrekken (bedrijventerreinen, NS stations) vallen niet onder de lokale bewegwijzering. Ook wandel- en fietsroutes en paddenstoelen vallen buiten deze categorie.

 

Bewegwijzeringsplan
Een goed bewegwijzeringsplan een bijdrage leveren aan een verhoging van de verkeersveiligheid. Bewegwijzering kan namelijk het zogenaamde ‘zoekverkeer’, dat doorstromingsbelemmerend kan werken en verkeersonveilige situaties kan veroorzaken, beperken. Vooral op de gebiedsontsluitingswegen, doorgaande wegen met een maximumsnelheid van 50 km per uur, mag zoekverkeer voor niet te veel oponthoud zorgen. Op de erftoegangswegen, de woonstraten met een maximumsnelheid van 30 km per uur, is enig oponthoud niet erg. Deze wegen zijn juist bedoeld en ingericht voor lagere snelheden. Hieruit volgt dus dat bewegwijzering met name belangrijk is langs gebiedsontsluitingswegen. Daarnaast stimuleert een goede lokale bewegwijzering de lokale economie en informeert het ook op een doeltreffende manier over de toeristische mogelijkheden die onze gemeente biedt.