Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Informatieborden

Informatieborden

Informatieborden laten maken met eigen ontwerp?

Verkeersborden of Informatieborden maken met een eigen ontwerp? Dat kan bij ons heel eenvoudig!
Bekijk hiervoor de categorie 'je eigen ontwerp aanleveren'. Als je bij ons je eigen ontwerp aanlevert, maken wij hier een echt reflecterend verkeersbord van. Onze verkeersborden zijn daarnaast altijd standaard voorzien van een anti-graffiti coating. Of je nou een logobord wilt, een informatiebord, een bedrijfsnaambord of een reclamebord. Het maakt ons niet uit! Wij maken er een duurzaam en vandalismebestendig Informatiebord van, uitgevoerd als een verkeersbord. 

Kies een productcategorie:

Informatie: Informatieborden

Al onze informatieborden maken wij zelf met o.a. de nieuwste printtechnologiën. Wij printen volledig full colour op verschillende soorten folies, zowel vinyl als reflecterend. De duurzaamheid varieert van 7,5 tot wel 15 jaar. Daarnaast zijn alle verkeersbord en informatieborden die wij maken, standaard voorzien van een anti-graffiti en UV-werend laminaat. Dit alles maakt dat onze verkeersborden en informatieborden extreem robuust en duurzaam geproduceerd worden!