Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Bevestigingsmiddelen
 3. Tijdelijke plaatsing
sorteer op

Tijdelijke plaatsing

Montagemateriaal voor tijdelijke plaatsingen nodig?

Bij tijdelijke situaties wil je opstellingen en borden eenvoudig kunnen plaatsen, verplaatsen of verwijderen. Bekijk hiervoor ons assortiment met bevestigingsmiddelen voor tijdelijke plaatsingen, zoals een kunststof baakvoet met hierin een aluminium buis, of bijvoorbeeld een grondpot met spievergrendeling voor in de grond.

Meer productcategorieën:

Informatie: Tijdelijke plaatsing

Voor tijdelijke montage van verkeers-, tekst- en informatieborden vind je hier een degelijk assortiment bevestigingsmaterialen die snel en eenvoudig te (de)monteren zijn.