Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Basisproducten
 3. Reflecterende folie klasse 1
sorteer op

Reflecterende folie klasse 1

Diverse kleuren reflecterende folie klasse 1 op maat kopen? 

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment reflecterende folies. Je kunt kiezen voor diverse standaard kleuren klasse 1 reflecterende folies. Naast de mogelijkheid om strekkende meter(s) reflecterend materiaal te bestellen kunnen wij het ook voor je in stukken en eigen vormen snijden. Wit reflex klasse 1 kan ook worden voorzien van een geprinte Full-colour opdruk die standaard wordt voorzien van een anti-graffiti laminaat. Onze reflecterende folies zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor klasse 1 folie is dit 7,5 jaar bescherming tegen verkleuring door UV straling.


Klik hier voor meer informatie over onze reflecterende folies

Meer productcategorieën:

Informatie: Reflecterende folie klasse 1

Avery Dennison T-1500-B-serie beaded engineering grade retroreflecterende materiaal voor permanente en tijdelijke verkeersborden, is een hoogwaardig, duurzaam, gesloten retroreflecterend materiaal met een drukgevoelige lijm.

- Omni-directionaliteit biedt consistente prestaties ook wanneer het gemonteerd is onder verschillende hoeken
- Ontworpen voor langdurige duurzaamheid op veiligheidsapparatuur wereldwijd
- Patroonvrij gezicht zorgt voor schone grafische weergave
- Economische keuze voor niet-kritische signalen
- Uniform visueel uiterlijk overdag en 's nachts