Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Basisproducten
 3. Reflecterende folie klasse 3 (flexibel)
sorteer op

Reflecterende folie klasse 3 (flexibel)

Divers kleuren gemetalliseerd reflecterende folie klasse 3 kopen? 

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment reflecterende folies. Je kunt kiezen voor fexibele reflecterende folie klasse 3 in verschillende kleuren. Daarnaast hebben we ook diverse kleuren reflecterende en fluoriserende klasse 3 folies. Onze gemataliseerde reflecterende folies zijn van hoogwaardige kwaliteit, Voor standaard flexibele klasse 3 reflecterende folie is de bescherming 7 jaar tegen verkleuring door UV straling. Voor de Fluoriserende versie is de garantie 3 jaar.

Klik hier voor meer informatie over onze reflecterende folies

Meer productcategorieën:

Informatie: Reflecterende folie klasse 3 (flexibel)

Avery Dennison® VisiFlex ™ V-8000-serie Hoge zichtbaarheid Reflecterende film is ontwikkeld om de zichtbaarheid te verbeteren bij dag en nacht noodsituaties. Zeer reflecterende voertuigmarkeringen kunnen de detectie verbeteren en herkenning, waardoor bestuurders meer tijd krijgen om te reageren veilig en vermijd een botsing.

VisiFlex V-8000-serie biedt duurzaam, levendig kleuren overdag. 's Nachts zijn krachtige, hoogwaardige microprismatische retroreflecterende elementen efficiënt retourneer licht vanuit een groot aantal verschillende hoeken. De single laagconstructie vereenvoudigt de toepassing en elimineert de noodzaak voor randafdichting.
VisiFlex is ontworpen om flexibel te zijn en is speciaal ontworpen voor voertuigtoepassingen en aanbiedingen uitstekend snijden.

- Opvallend en duidelijke overdag
- Heldere en levendige nachtelijke zichtbaarheid
- Digitaal afdrukbaar op witte film
- Eenvoudig aan te brengen en kan eenvoudige rondingen aan
- 7 jaar duurzaamheid voor wit en kleuren
- 3 jaar fluorescerende duurzaamheid
- Solide laagconstructie elimineert de noodzaak voor randafdichting
- Permanente lijm
- Briljant helder, dag en nacht