Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Parkeerborden
 3. Parkeerborden mindervaliden
sorteer op

Parkeerborden mindervaliden

Bord E6 mindervalide parkeerplaatsen kopen? 

Parkeerplekken of parkeervakken uitsluitend bestemd voor mindervaliden? Bestel een standaard bord E6 of een verkeersbord E06 met eigen tekst of pictogram. Met een bord E6, ook wel invalidenparkeerplaats bord, geef je duidelijk aan op jouw terrein welke plaatsen bestemd zijn als invalide parkeerplaatsen.

Meer productcategorieën:

Informatie: Parkeerborden mindervaliden

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeersborden invalidenparkeerplaats voor invalidenparkeerplaatsen op maat, in huisstijl of voorzien van standaard pictogrammen. Ideaal voor een eigen terrein, parkeergarage of parkeerterrein. Zorg voor het juiste verkeersbord invalidenparkeerplaats op uw eigen terrein met het duidelijke verkeersbord E6.

Bekijk de categorie voor de mogelijkheden, lever je eigen ontwerp aan, of start zelf met ontwerpen!
Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montage-adviesmodule.

icon-product-editable.png SignEditor™  | Ontwerp je eigen bord E6 invalideparkeerplaats

Zie je dit pictogram dan kun je jouw eigen verkeersbord invalidenparkeerplaats direct online bewerken en ontwerpen! Pas de opdruk aan, selecteer gewenste kleur en typ je eigen tekst. Ook kun je je gemaakte ontwerp eenvoudig opslaan om later weer te openen!