Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Bevestigingsmiddelen
 3. Stalen buizen en buiskoppelingen
sorteer op

Stalen buizen en buiskoppelingen

Bestel hier je stalen buizen en buiskoppelingen. Verschillende diameters

Deze stalen buizen en buiskoppelingen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn goed beschermd tegen roestvorming. De stalen buis en koppelingen zijn namelijk verzinkt. Dit maakt de buiskoppelingen en het buismateriaal zeer sterk, robuust en uitermate geschikt voor buiten.. De stalen buizen en buiskoppelingen zijn te verkijgen in meerdere diameters. Welke buiskoppelingen verkrijgbaar zijn in welke diameter varieert per buiskoppeling.

Meer productcategorieën: