Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Terrein- en weginrichting

Terrein- en weginrichting

Terreininrichting producten nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Voor inrichting van parkeerterrein, eigen terreinen, bermen en wegen hebben wij diverse oplossingen voor u. In ons assortiment zitten onder andere diverse afzetpalen, bermpaaltjes, anti parkeerpaaltjes, parkeerbeugels, slagbomen, diamantkoppaal en wegmarkering. De recycling kunststof diamantkoppaal is uitermate geschikt als afzetpaal rond parkeerplaatsen en straatkanten. Ook kan je bij ons onder andere de anti parkeerpaal kopen in de kleuren rood wit en de afzetpalen in geel zwart. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Kies een productcategorie: