Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Je eigen ontwerp aanleveren

Banner Eigen Ontwerp op Verkeersbord

Informatiebord kopen? Informatieborden laten maken voor buiten..

Verkeersborden laten maken met jouw ontwerp? Lever je eigen ontwerp aan en wij maken er een echt reflecterend verkeersbord van. Informatieborden maken wij zelf. Onze informatieborden zijn standaard voorzien van een anti-graffiti coating!

Informatieborden kopen doe je bij Informatiebord.nl

Meer productcategorieën:

Informatie: Je eigen ontwerp aanleveren

Heb je een eigen ontwerp wat je graag op een verkeersbord wilt drukken? Bij Informatiebord.nl kunnen we dit eenvoudig realiseren. Heb je geen eigen ontwerp, maar wel een idee of schets? Ook het ontwerp traject kunnen we voor je realiseren! Wij maken er een echt reflecternd aluminium verkeersbord van! Onze informatieborden zijn daarnaast standaard voorzien van een anti graffiti coating.

TIPJe ontvangt altijd een layout ter controle voor start productie.
Je akkoord = start productie.  


A onze informatieborden maken wij zelf met o.a. de nieuwste printtechnologiën. Wij printen volledig full colour op allerlei verschillende soorten folies, zowel vinyl als reflecterend. De duurzaamheid varieert van 7,5 tot wel 15 jaar. Daarnaast zijn alle verkeersbord en informatieborden welke wij maken, standaard voorzien van een anti-graffiti en UV-werend laminaat. Dit alles maakt dat onze verkeersborden en informatieborden extreem robuust en duurzaam geproduceerd worden!