Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Informatieborden
 3. Je eigen ontwerp aanleveren
sorteer op

Je eigen ontwerp aanleveren

Banner Eigen Ontwerp op Verkeersbord

Informatiebord kopen? Lever je eigen ontwerp aan!

Informatieborden laten maken voor buiten gebruik met tot wel 15 jaar garantie. Onze informatieborden zijn uitgevoerd als echte verkeersborden. Lever je eigen ontwerp aan en wij maken er een echt reflecterend verkeersbord van. Informatieborden maken wij zelf. Je kunt zelf de afmeting, reflectieklasse en kleur kiezen. Onze informatieborden zijn standaard voorzien van een UV-werende anti-graffiti coating!

Informatieborden kopen doe je bij Informatiebord.nl

Meer productcategorieën:

Informatie: Je eigen ontwerp aanleveren

Heb je een eigen ontwerp wat je graag op een verkeersbord wilt laten drukken? Bij Informatiebord.nl kunnen we dit eenvoudig realiseren. Heb je geen eigen ontwerp, maar wel een idee of schets? Ook het ontwerp traject kunnen we voor je realiseren! Wij maken er een echt reflecterend aluminium verkeersbord van! Onze informatieborden zijn daarnaast standaard voorzien van een UV-werende anti-graffiti coating, met tot wel 15 jaar garantie.

TIPJe ontvangt altijd een layout ter controle voor start productie.
Je akkoord = start productie.  

Stappenplan aanleveren bestanden tot productie Informatiebord met eigen ontwerp

(1) Plaats de bestelling met de benodigde verkeers-/informatieborden
(2) Na afronding van de bestelling kun je bestanden aanleveren/uploaden
(3) Je ontvangt van ons binnen enkele uren een ontwerp (visual) ter goedkeuring
(4) Na goedkeuring ontwerp starten we de productie

Waarom onze Informatieborden?

 1. Al onze informatieborden zijn reflecterend en standaard voorzien van een anti-graffiti laminaat
 2. Wij produceren al onze informatiebord zelf
 3. Onze informatieborden zijn altijd uitgevoerd als duurzaam aluminium verkeersbord en daardoor 99% vandalismebestendig en hufterproof
 4. Je eigen ontwerp op een duurzaam informatiebord met tot wel 15 jaar garantie.
 5. Snelle levertijden van 2 tot 4 werkdagen (tenzij anders aangegeven)
 6. Altijd de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs

 

A onze informatieborden voor buiten produceren wij zelf met de nieuwste printtechnologiën. Wij printen volledig full-colour op verschillende reflecterende folies. De duurzaamheid varieert van 7,5 tot wel 15 jaar. Daarnaast zijn alle verkeersborden en informatieborden welke wij maken, standaard voorzien van een anti-graffiti en UV-werend laminaat. Dit alles maakt dat onze verkeersborden en informatieborden extreem robuust en duurzaam geproduceerd worden!