• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Overige informatieborden
  3. Buurtpreventie borden
sorteer op

Buurtpreventie borden

Buurtpreventie borden nodig?

Met buurtpreventie borden geef je een boodschap af dat er in de buurt een bewoners appgroep is, waarmee men elkaar op verdachte activiteiten attendeert. Met onze buurtpreventie borden en stickers zorg je voor een veilige(re) buurt. Ons buurtpreventie ontwerp is landelijk het meest herkenbare ontwerp. Ook in omliggende landen passen we dit ontwerp inmiddels toe zodat de herkenbaarheid nog groter zal worden bij buitenlandse bezoekers. Al onze Buurtpreventie borden zijn standaard reflecterend en daardoor ook goed zichtbaar bij donker en slecht weer. Ook zijn onze buurtpreventie borden standaard voorzien van een Anti-Graffiti coating!

Meer productcategorieën:

Informatie: Buurtpreventie borden

Buurtpreventie borden

Een moderne en digitale vorm van buurtpreventie is WhatsApp preventie. Gebruikers kunnen met de mobiele telefoon via WhatsApp gratis met elkaar berichten uitwisselen en bestanden delen. Er zijn inmiddels steeds meer WhatsAppgroepen die op lokale schaal een buurt veiliger proberen te maken. Het grote voordeel van WhatsApp is dat je elkaar snel een berichtje kunt sturen en elkaar eventueel kunt waarschuwen. Een bijkomend voordeel is dat het tegelijkertijd leidt tot zeer intensieve sociale contacten. WhatsApp is een veel krachtiger middel dan ‘de buurtpreventie oude stijl’, waarbij mensen op straat surveilleren. Iemand kan heel snel een heel grote groep mensen waarschuwen en eventueel ook foto’s meesturen.