Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Afzetmateriaal / wegwerkzaamheden
 3. Verkeerskegels en pionnen
sorteer op

Verkeerskegels en pionnen

Verkeerspion of verkeerskegels kopen?

Verkeerskegels kopen doe je bij Informatiebord.nl. Wij hebben het grootste assortiment topkwaliteit verkeerskegels en afzetkegels voor allerlei toepassingen. De officiële reflecterende verkeerskegels 75 cm met verzwaarde voet voor gebruik langs openbare weg en wegwerkzaamheden? Of verkeerspionnen zonder reflectiebanen voor gebruik op eigen terrein? Bekijk hieronder ons assortiment afzetkegels en verkeerskegels. Wij hebben voor elke toepassing een geschikte verkeerspion.

Meer productcategorieën:

Verkeerskegels / afzetkegels

We hebben een groot assortiment afzetkegels en pionnen. De oranje pionnen en verkeerskegels zijn optioneel voorzien met reflecterende banen en/of een verzwaarde voet. Daarnaast zijn de meeste soorten afzetkegels veelal verkrijgbaar in 300, 500 of 750mnm hoog en zijn er speciale setprijzen. Al onze verkeerspionnen zijn uit voorraad leverbaar.

Toepassing verschillende afmetingen

Omdat oranje pionnen en verkeerskegels leverbaar zijn in verschillende standaard afmetingen zijn de toepassingen per afmeting ook verschillend. 

Oranje pionnen en verkeerskegels 75 cm - Zeer geschikt voor rijscholen, transportbedrijven, brandweer, politie.
Oranje pionnen en verkeerskegels 50 cm Zeer geschikt voor gemeenten, markeringsbedrijven of particulieren 
Oranje pionnen 30 cm - Zeer geschikt voor o.a. rijscholen (motorrijlessen), sportvelden of markeringswerkzaamheden