Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Terrein- en weginrichting
 3. Flexibele afzetpalen
sorteer op

Flexibele afzetpalen

Kunststof afzetpaaltjes kopen? Flexibele paaltjes

Met onze flexibele paaltjes laat je duidelijk zien dat een specifiek gebied niet toegankelijk en/of afgezet is. Doordat de kunststof afzetpaaltjes overrijdbaar en flexibel zijn blijven zowel het voertuig als de flexibele paaltjes onbeschadigd en intact. De flexibele afzetpalen veren gelijk weer terug naar hun oorspronkelijke staat. Plaats overrijdbare flexibele paaltjes om een gebied duidelijk te markeren. De kunststof flexibele overrijdbare paaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen.

Meer productcategorieën:

Informatie: Flexibele afzetpalen

Een breed assortiment  flexibele afzetpaaltjes. Overrijdbaar, extra opvallend, verschillende afmetingen.
Wij hebben een groot assortiment flexibele paaltjes, scherpe prijzen en snelle levertijden.