Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Verkeersborden RVV
 3. G-serie | Gebieden
sorteer op

G-serie | Gebieden

Verkeersborden 'gebieden' nodig? RVV borden G-serie

RVV borden Verkeersborden G-serie gebiedsborden zijn officiële RVV verkeerborden duiden het naderende gebied aan zoals snelweg, woonerf of fietspad. Of je nu wil aangeven dat de snelweg begint (G01) of dat je nu op een fietspad (G11) rijdt, we hebben volop keuze voor jeOok voor openbare ruimtes of woonerven waar verkeersborden gelden leveren wij de borden op maat. Deze gebiedsborden zijn volledig reflecterend en duurzaam. Bekijk alle RVV verkeersborden gebieden hieronder!

Meer productcategorieën:

Informatie: G-serie | Gebieden

Categorie G officiële verkeersborden conform de RWS richtlijnen. 

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeersborden. Voor in de openbare ruimte of een bedrijventerrein/eigen terrein. Zorg voor een juiste gebieds aanduidingen met duidelijke reflecterende verkeersborden in de officiële afmeting. Tal van mogelijkheden en variaties mogelijk. 

Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montage-adviesmodule.