Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Verkeersborden RVV
 3. BB-serie | Bebakening
sorteer op

BB-serie | Bebakening

Verkeersborden Bebakening kopen? RVV borden BB-serie

RVV borden Verkeersborden BB-serie bebakeningsborden zijn officiële RVV verkeerborden omvat een divers assortiment verkeerborden, zoals: Hectometerborden (BB08), UIT-Borden (BB02), Vluchthaven (BB06), en de bekende rood, witte Bochtschilden (BB11 of BB12). Daarnaast bevat deze categorie ook Vluchtheuvelbakens of verkeerszuil (BB21 en BB22). We hebben volop keuze voor je in soorten en matenOok voor openbare ruimtes of bedrijventerreinen leveren wij deze borden op maat. Deze bebakeningsborden zijn volledig reflecterend en duurzaam. Bekijk alle RVV verkeersborden bebakening hieronder!

Meer productcategorieën:

Informatie: BB-serie | Bebakening

Categorie BB officiële Bebakening conform de RWS richtlijnen.

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeersborden. Voor in de openbare ruimte of een bedrijventerrein/eigen terrein. Zorg voor een juiste aanduidingen met duidelijke reflecterende verkeersborden in de officiële afmeting. Tal van mogelijkheden en variaties mogelijk. 

Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montage-adviesmodule.