Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Informatieborden
 3. Vitrineborden
sorteer op

Vitrineborden

Posterframes nodig? Bekijk hieronder al onze posterhouders voor buiten

Onze robuuste en vandalismebestendige posterframes zijn uniek in de markt. Deze vitrineborden zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik en gaan jarenlang mee. De basis is een verkeersbord met rondom aluminium hoeklijnen in kleur gecoat. Hiervan is er één verwijderbaar en voorzien van binnenzeskant anti-diefstal bouten. Via deze weg in het paneel met het gewenste beeld te plaatsen onder/achter de polycarbonaat heldere beschermplaat. Onze posterframes zijn verkrijgbaar in twee afmetingen, namelijk posterhouders a4 en posterhouders a3. De posterframes zijn leverbaar in meerdere standaard RAL kleuren of op aanvraag in een afwijkende kleurstelling.

Meer productcategorieën: