Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Informatieborden
 3. Vitrineborden
sorteer op

Vitrineborden

Vitrineborden nodig? Bekijk hieronder al onze vitrineborden en posterframes voor buiten

Onze robuuste en vandalismebestendige vitrineborden zijn uniek in de markt. Deze zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik en gaan jarenlang mee. De basis is een verkeersbord met hieromheen alumimium hoeklijnen, waarvan er eentje te verwijderen is om het beeld te plaatsen onder/achter de polycarbonaat heldere beschermplaat. Onze vitrineborden zijn verkrijgbaar in twee afmetingen, vergelijkbaar met papierformaat A4 en A3. Het omliggende frame is te poedercoaten in elke gewenste (RAL) kleur. 

Meer productcategorieën: