• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Terrein- en weginrichting
  3. Trottoir- en straatpalen
sorteer op

Trottoir- en straatpalen

Afzetpalen kopen? Luxe trottoirpalen en straatpalen

Afzetpalen (ook wel straatpalen of trottoirpalen genoemd) zijn een efficiënt middel om voetgangers van het overige verkeer te scheiden. Afzetpalen en trottoirpalen zie je overal en in elk straatbeeld terug. Met ons uitgebreide assortiment afzetpalen, straatpalen en sierpalen zit er altijd een uitvoering bij welke aansluit bij jouw wensen. Alle afzetpalen zijn hoofdzakelijk vervaardigd uit verzinkt staal en zijn in een standaard kleur gepoedercoat (andere kleuren op aanvraag verkrijgbaar!). De afzetpalen en trottoirpalen zijn verkrijgbaar in meerdere diktes (diameter) en uitvoeringen. Een vaste uitvoering, een klapbare uitvoering met driekantslot of cilinderslot en een uitneembare verwijderbare uitvoering met driekantslot of cilinderslot.

Meer productcategorieën:

Verschillende afmetingen en materiaalgebruik bij trottoir- en straatpalen.

Onze sierpalen en straatpalen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, uitvoering, diameters en materiaalsoorten. Op de verschillende productpagina's van de trottoirpalen en sierpalen staan uitgebreide specificaties en toelichtingen.

Afwijkende kleurstelling nodig?

De straatpalen en trottoirpalen zijn standaard uitgevoerd in een bepaalde RAL kleur. Alle trottoir- en sierpalen zijn op aanvraag verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur. Neem contact met ons op wanneer dit wenselijk is!