Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Verkeerslichten & masten

Verkeerslichten & masten

Verkeerslichten LED en toebehoren, zoals verkeersmasten of LED-modules

Verkeerslichten, ook wel verkeerlantaarns genoemd, kun je bij Informatiebord.nl bestellen in verschillende types en uitvoeringen. LED Verkeerslichten zijn er in verschillende groottes en combinaties. Veelal word dan gerefereert aan het aantal kamers + de diameter van de lens. Bijvoorbeeld een 2x210mm LED verkeerlantaarn. Toebehoren voor verkeerslichten zoals een verkeersmast, achtergrondschild of LED- modules kun je ook eenvoudig online bestellen

Kies een productcategorie:

Informatie: Verkeerslichten & masten