Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Huisnummerpalen & borden

Huisnummerpalen & borden

Huisnummerpalen met bordjes kopen? 

Onze bestseller, de huisnummerpaal met één of twee huisnummerbordjes enkel of dubbelzijdig. 
We hebben de mogelijkheden uitgebreid zodat je nu ook andere type bordjes kunt ontwerpen en met elkaar kunt combineren, zoals een maximum snelheid of een symbool 'pas op spelende kinderen'. 
Ook kun je deze aanvullen met een apart tekstbordje in verschillende kleuren.

Kies een productcategorie:

Informatie: Huisnummerpalen & borden

Als elke seconde telt! Onze webshop biedt huisnummerpalen met opvallende huisnummerbordje voorzien van universele nummering voor het buitengebied. Stevige recycling kunststof palen met ruimte voor maximaal 4 huisnummers (2 nummers dubbelzijdig).
De aluminium plaatjes zijn voorzien van een retro-reflecterende folie wat een maximale zichtbaarheid garandeerd.