Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Informatie laagste productprijzen

Een lagere productprijs?

Standaard wordt bij elk product de prijs van de meest voorkomende uitvoering getoond. Bij veel producten is het echter mogelijk om door middel van productopties een andere uitvoering te kiezen, bijvoorbeeld een kleiner formaat of een minder reflecterende klasse bij verkeersborden.

TIPProductopties kunnen leiden tot een lagere prijs. Als je een productoptie selecteert, zie je direct de aangepaste prijs in beeld.

Waarom tonen jullie niet standaard de laagst mogelijke prijs?

TrafficSupply hecht groot belang aan het adviseren van de juiste producten voor onze klanten. Veel producten zijn weliswaar goedkoper te verkrijgen door te kiezen voor een kleinere afmeting of minder reflecterende klasse, maar in voorkomende gevallen zal dit leiden tot een eindproduct wat niet rechtsgeldig is voor de toepassing waarvoor je het product wilt aanschaffen.

De standaard geselecteerde productopties zijn in 99% van de gevallen toereikend voor een rechtsgeldig verkeersbord, mits juist toegepast. Bij de meeste productopties zie je daarnaast een informatie -icoon. Als je hier op klikt, zie je aanvullende informatie over de toepassing van die specifieke productoptie.

Advies over de juiste keuze voor je specifieke situatie?

Neem dan contact op met ons voor een passend advies.