• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand 0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl
  1. Home
  2. Je klantgegevens

Je klantgegevens

Als je bent ingelogd, bekijk dan hier je klantgegevens. Je kan je gegevens blijven beheren en de status van je lopende orders nakijken.

Privacy verklaring

TrafficSupply gebruikt je ingevoerde gegevens uitsluitend voor het afhandelen van je bestelling en om je op de hoogte te brengen van onze acties. Alle klantgegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de wetgevingen door ons opgeslagen en verwerkt. Alle ingevoerde persoonlijke gegevens kan je ten allen tijde kosteloos opvragen en corrigeren. Wil je je complete account verwijderen neem dan contact op met ons of stuur ons een schriftelijk verzoek.

TrafficSupply geeft je persoonlijke gegevens, met inbegrip van (post)adres en e-mailadres, niet door aan derden zonder je uitdrukkelijke toestemming. Je kan deze toestemming ten allen tijde wijzigen. Hiervan uitgesloten zijn de bedrijven die wij inschakelen voor de uitvoering van onze orders en die voor de afwikkeling van de bestelling bepaalde gegevens nodig hebben (zoals de expediteur die de levering uitvoert en de kredietinstelling die zorgt voor het afhandelen van de betaling). In deze gevallen worden echter uitsluitend de minimaal noodzakelijke gegevens doorgegeven.

In deze webshop gebruiken wij cookies om informatie over je klantgegevens op te slaan. Bij een volgend bezoek aan onze winkel kunnen deze gegevens snel worden opgeroepen. Dankzij deze cookies hoef je niet telkens opnieuw formulieren in te vullen.