Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home

Openstellingsbord met een dubbel omgezette rand

Openstellingsbord met een dubbel omgezette rand - Reflecterende opdruk: Openstellingsbord met een dubbel omgezette rand met print van tekst / pictogrammen in reflectieklasse 1 (incl. anti-graffiti laminaat). Basis: Openstellingsbord groen/wit (Rand: RAL 6024 - groen) Tekstvlak: PARTICULIER EIGENDOM Tekstvlak: . . Welkom bij Bijzonder Bos . Tekstvlak: Hier start de wandelroute naar het Herinneringsbos. * Honden zijn niet toegestaan * Dit is geen doorgaande wandelroute * Dit is geen recreatiegebied * Wandelpaden opengesteld van zonsopgang tot zonsondergang Tekstvlak: Bijzonder Bos is een gedenkbos. U bent van harte welkom om hier te wandelen en het bos te bezoeken, maar we verzoeken u de rust en de natuur te respecteren in dit gebied. . . Meer informatie over Bijzonder Bos kunt u vinden op het bord bij de entree of op onze website: www.bijzonderbos.nl . Voor alle andere activiteiten is de toegang verboden volgens Art. 461 Wetboek van Strafrecht.. - Product eigenschappen: Ontwerpcode: 7e9ee9Afmetingen: 300x450mmReflecterend: Klasse 1 [ minimaal ]Incl. anti-graffiti laminaat
Openstellingsbord met een dubbel omgezette rand

Reflecterende opdruk:

Openstellingsbord met een dubbel omgezette rand met print van tekst / pictogrammen in reflectieklasse 1 (incl. anti-graffiti laminaat).

Basis:
Openstellingsbord groen/wit
(Rand: RAL 6024 - groen)

Tekstvlak:
PARTICULIER EIGENDOM

Tekstvlak:
. . Welkom bij Bijzonder Bos .

Tekstvlak:
Hier start de wandelroute naar het Herinneringsbos. * Honden zijn niet toegestaan * Dit is geen doorgaande wandelroute * Dit is geen recreatiegebied * Wandelpaden opengesteld van zonsopgang tot zonsondergang

Tekstvlak:
Bijzonder Bos is een gedenkbos. U bent van harte welkom om hier te wandelen en het bos te bezoeken, maar we verzoeken u de rust en de natuur te respecteren in dit gebied. . . Meer informatie over Bijzonder Bos kunt u vinden op het bord bij de entree of op onze website: www.bijzonderbos.nl . Voor alle andere activiteiten is de toegang verboden volgens Art. 461 Wetboek van Strafrecht..

Ontwerp zelf aanpassen of bestellen?

Pictogrammen en/of tekst direct zelf aanpassen? Bewerk product >

Product eigenschappen:

 • Ontwerpcode: 7e9ee9
 • Afmetingen: 300x450mm
 • Reflecterend: Klasse 1 [ minimaal ]
 • Incl. anti-graffiti laminaat

Deze eigenschappen kan je wijzigen met de SignEditor™. Klik hiervoor op de knop 'Bewerk product'

Deel product via WhatsApp

SignEditor™ ontwerp