• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home

Openstellingsborden

Openstellingsbord met een dubbel omgezette rand - Openstellingsbord met een dubbel omgezette rand met print van tekst / pictogrammen in reflectieklasse 1 (incl. anti-graffiti laminaat). Reflecterende opdruk: Basis: Openstellingsbord groen/wit (Rand: RAL 6024 - groen) Tekstvlak: PARTICULIER EIGENDOM Tekstvlak: . . Welkom bij Bijzonder Bos . Tekstvlak: Hier start de wandelroute naar het Herinneringsbos. * Honden zijn niet toegestaan * Dit is geen doorgaande wandelroute * Dit is geen recreatiegebied * Wandelpaden opengesteld van zonsopgang tot zonsondergang Tekstvlak: Bijzonder Bos is een gedenkbos. U bent van harte welkom om hier te wandelen en het bos te bezoeken, maar we verzoeken u de rust en de natuur te respecteren in dit gebied. . . Meer informatie over Bijzonder Bos kunt u vinden op het bord bij de entree of op onze website: www.bijzonderbos.nl . Voor alle andere activiteiten is de toegang verboden volgens Art. 461 Wetboek van Strafrecht..
Openstellingsbord met een dubbel omgezette rand

Openstellingsbord met een dubbel omgezette rand met print van tekst / pictogrammen in reflectieklasse 1 (incl. anti-graffiti laminaat).

Product eigenschappen:

  • Ontwerpcode: 7e9ee9
  • Afmetingen: 300x450mm
  • Reflecterend: Klasse 1 [ minimaal ]
  • Incl. anti-graffiti laminaat

Deze eigenschappen kan je wijzigen met de SignEditor™. Klik hiervoor op de knop 'Bewerk product'

Ontwerp zelf aanpassen of bestellen?

Pictogrammen en/of tekst direct zelf aanpassen? Bewerk product >

Reflecterende opdruk (bewerkbaar):

Deze opdruk kan je zelf online wijzigen & bestellen.

Basis:
Openstellingsbord groen/wit
(Rand: RAL 6024 - groen)

Tekstvlak:
PARTICULIER EIGENDOM

Tekstvlak:
. . Welkom bij Bijzonder Bos .

Tekstvlak:
Hier start de wandelroute naar het Herinneringsbos. * Honden zijn niet toegestaan * Dit is geen doorgaande wandelroute * Dit is geen recreatiegebied * Wandelpaden opengesteld van zonsopgang tot zonsondergang

Tekstvlak:
Bijzonder Bos is een gedenkbos. U bent van harte welkom om hier te wandelen en het bos te bezoeken, maar we verzoeken u de rust en de natuur te respecteren in dit gebied. . . Meer informatie over Bijzonder Bos kunt u vinden op het bord bij de entree of op onze website: www.bijzonderbos.nl . Voor alle andere activiteiten is de toegang verboden volgens Art. 461 Wetboek van Strafrecht..

Deel product via WhatsApp

SignEditor™ ontwerp