• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
 • Duurzame productie
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig

Houd de lijn vrij

Ook in jouw gemeente?

Campagne 2020

Mensen met een visuele beperking vertrouwen blind op de geleidelijnen. Maar 56% van de mensen houdt geen rekening met het vrijhouden van deze geleidelijnen. Dat moet anders! Met de slogan ‘Sta niet niet op onze strepen – dat doen we liever zelf!’ roept Houd de lijn vrij! de hele maand oktober Nederland op om de geleidelijnen vrij te houden.

Houd de lijn vrij! is een initiatief van het Bartiméus Fonds.
Meer informatie

Projectleider Anouk vertelt

Anouk van Bommel is projectleider van ‘Houd de lijn vrij!’. Ze zet zich al 3 jaar in voor obstakelvrije geleidelijnen. Naast projectleider is ze ook ervaringsdeskundige: ‘Als ik onderweg ben, kom ik elke keer weer vervelende verrassingen tegen. Auto’s, fietsen, reclameborden, koffers, mensen zetten van alles op de geleidelijnen. Over straat lopen zonder goed te kunnen zien is al een uitdaging. Maar zo wordt het helemaal moeilijk.’

Benieuwd naar Anouks droom? Lees dan het interview met Anouk.

Lees het interview met Anouk

Productoverzicht

TrafficSupply heeft samen Bartimeüs een pakket samengesteld met producten die de campagne ondersteunen. Natuurlijk de duurzaam geproduceerde stoeptegel met een unieke SRT Waarde van 55 (stroefheid). Deze is getest en geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte. Maar wij produceren ook duurzame aluminium informatieborden en de ultra-sterke vloersticker, deze is zeer slijtvast en hecht met de juiste methode op vele ondergronden. 

Betontegel 'houd de lijn vrij'
Betontegel 'houd de lijn vrij'

300x300mm met anti-slip (SRT +55)
Meer informatie & bestellen -

Vloersticker 'houd de lijn vrij'
Vloersticker 'houd de lijn vrij'

275x275mm met anti-slip (SRT +55)
Meer informatie & bestellen -

Informatiebord 'houd de lijn vrij'
Informatiebord 'houd de lijn vrij'

Reflecterend verkeersbord met een dubbel omgezette rand, inclusief anti-graffiti toplaag.
Meer informatie & bestellen -

Houd de lijn vrij.nl

Oktober is de actiemaand van Houd de lijn vrij. Iedereen in Nederland moet de geleidelijnen voortaan vrij houden van fietsen, tassen en andere obstakels!

Met de game Swipe Your Way merk je zelf hoe lastig het is om van A naar B te komen, als je overal obstakels tegenkomt. Heb jij de game al gespeeld? Onder de spelers verloten we 4 x 2 toegangskaarten voor het MuZIEum en 20 x een heerlijke ‘Sta niet op onze streep-reep’ van Tony Chocolonely.

Klik op onderstaande button om Swipe Your Way op je smartphone te spelen. Je komt dan op een website met een QR code. Scan de code met je telefoon en het spel start. Zit je al op je telefoon? Klik dan op de button en het spel start direct.

Ik ga de uitdaging aan

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 3725 reviews
alle shops