Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Scheepvaartborden BPR
 3. B serie - Gebodstekens
sorteer op

B serie - Gebodstekens

Scheepvaartborden Gebodstekens BPR nodig?

Scheepvaartborden serie B Gebodstekens. Borden scheepvaart Gebodstekens geven het vermelde gebod aan. Ontwerp & Bestel eenvoudig online. Wij produceren alle scheepvaartborden en zijn altijd uitgevoerd volgens de richtlijnen Verkeerstekens Scheepvaart (BPR)

Meer productcategorieën:

Informatie: B serie - Gebodstekens

Scheepvaartborden - Gebodstekens

Scheepvaartbord B. 1 - Verplicht te varen in de richting aangegeven door de pijlScheepvaartbord B. 2a - Verplicht zich naar de bakboordzijde van het vaarwater te begevenScheepvaartbord B. 2b - Verplicht zich naar de stuurboordzijde van het vaarwater te begevenScheepvaartbord B. 3a - Verplicht zich aan de bakboordzijde van het vaarwater te houdenScheepvaartbord B. 3b - Verplicht zich aan de stuurboordzijde van het vaarwater te houdenScheepvaartbord B. 4a - Verplicht zich naar de bakboordzijde van het vaarwater te begevenScheepvaartbord B. 4b - Verplicht zich naar de stuurboordzijde van het vaarwater te begevenScheepvaartbord B. 5 - Verplicht voor het bord stil te houdenScheepvaartbord B. 6 - Verplicht de vaarsnelheid te beperken (in km/h)Scheepvaartbord B. 7 - Verplicht een geluidssein te gevenScheepvaartbord B. 8 - Verplicht bijzonder op te lettenScheepvaartbord B. 9a - Verplicht niet het hoofdvaarwater op te varen of over te steken, indien daardoor schepen op het hoofdvaarwater worden gehinderdScheepvaartbord B. 9b - Verplichting niet het hoofdvaarwater op te varen of over te steken, indien daardoor schepen op het hoofdvaarwater worden gehinderdScheepvaartbord B.11a - Verplicht gebruik te maken van de marifoonScheepvaartbord B.11b - Verplichting gebruik te maken van de marifoon op het aangegeven marifoonkanaal

 


Afmetingen Scheepvaartborden

Scheepvaartborden conform richtlijnen BPR serie B Gebodstekens. De te gebruiken afmeting van het scheepvaartbord is afhankelijk van de vaarwegbreedte waarlangs het scheepvaartbord geplaats wordt.

Meer informatie over vaarwegbreedtes en de bijbehorende bordformaten vind je hieronder.

meer informatie