Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Snelheidsdisplays
 3. Sipronika
sorteer op

Sipronika

Meer productcategorieƫn:

Analyseer gegevens voor handhaving en burgers

De Sipronika snelheidsdisplays tonen niet alleen de actuele snelheid aan het verkeer, maar verzamelen ook analysegegevens. Deze gegevens zijn eenvoudig via een online portal uit te lezen. In dit portal zijn tal van analyses te maken of automatisch waarden zoals de V85 of V50 te berekenen. Is handhaving nodig? Doordat geanalyseerd kan worden op welke dag en tijdstip de meeste overtredingen worden begaan, kan de handhaver extra effectief optreden. Blijkt dat snelheids-overtredingen nauwelijks voorkomen? Stel (klagende) burgers dan eenvoudig gerust met één van de voorbeeldrapporten.

Analyseer gegevens voor handhaving en burgers

Het systeem is ook te gebruiken bij scholen om zo het rijgedrag van ouders analyseren en hen daar op aan te spreken. Statistieken tonen op een beeldscherm in de school creëert bewustwording. De kinderen, ouders en het personeel worden direct geconfronteerd met het rijgedrag bij school en dit heeft hierdoor een ‘opvoedende functie’.