Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Terrein- en weginrichting
 3. Diamantkoppalen
sorteer op

Diamantkoppalen

Diamantkoppalen nodig? Diamantkoppaal kunststof en hardhout

De recycled kunststof of hardhout diamantkoppaal is uitermate geschikt als afzetpaal rondom parkeerplaatsen en straatkanten. De diamantkoppalen zijn standaard voorzien van een reflector of reflectorbandjes voor zichtbaarheid in het donker of bij slecht weer

Meer productcategorieën:

Informatie: Diamantkoppalen

De kunststof diamantkoppaal kan worden gebruikt als trottoirpaal, (anti)-parkeerpaal of als bermpaal. De diamantkoppaal is zo goed als breekbaar en is gefabriceerd uit 100% gerecyceld kunststof.  De kern is hol met als gevolg dat deze beter schokbestendiger en lichter is dan bij een massieve paal. Kunststof diamantkoppalen zijn duurzaam, met een levensduur tot wel 40 jaar, en onderhoudsvrij. 

De hardhout diamantkoppaal is daarnaast een aangename vervanger voor de kunststof variant. Deze passen goed binnen een verantwoorde toepassing van duurzaamheid. Daarnaast geven de houten diamantkoppalen een natuurlijke uitstraling in het straatbeeld of in het openbaar groen.