Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Terrein- en weginrichting
 3. Parkeerbeugels
sorteer op

Parkeerbeugels

Parkeerbeugel kopen?

Parkeerplaatsen afschermen voor bewoners of medewerkers? Plaats een anti parkeerbeugel dit is efficiënt en duidelijk. Parkeerplaats beugels zijn er in verschillende uitvoeringen, verzinkt, gecoat in het wit of rood, bevestigd op of verankerd in de grond. Parkeerbeugels met cilinderslot of een driekantslot, voor elke situatie hebben wij de juiste parkeerbeugel met slot. 
Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Meer productcategorieën:

Informatie: Parkeerbeugels

Verschillende uitvoeringen anti parkeerbeugels 

Als je parkeren tegen wilt gaan of parkeerplaatsen wilt vrij houden voor een geselecteerde groep mensen, dan is het plaatsen van een parkeerplaats beugel een goed idee. Je zult op voorhand wel moeten bepalen wat voor soort anti parkeerbeugel je wilt plaatsen. Parkeerbeugels met slot zijn standaard leverbaar. Je kan bij ons kiezen voor een parkeerbeugel met cilinderslot of eentje met driekantslot.
Vervolgens dien je de uitvoering te kiezen, zoals kleur of bevestiging.

Wat je keuze ook is. Wij hebben de juiste anti parkeerbeugel voor jouw situatie.