• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Terrein- en weginrichting
  3. Parkeerbeugels
sorteer op

Parkeerbeugels

Parkeerbeugel kopen?

Parkeerplaatsen afschermen voor bewoners of medewerkers? Plaats een anti parkeerbeugel dit is efficiënt en duidelijk. Parkeerplaats beugels zijn er in verschillende uitvoeringen, verzinkt, gecoat in het wit of rood, bevestigd op of verankerd in de grond. Parkeerbeugels met cilinderslot of een driekantslot, voor elke situatie hebben wij de juiste parkeerbeugel met slot. 

Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Meer productcategorieën:

Informatie: Parkeerbeugels

Verschillende uitvoeringen anti parkeerbeugels 

Als je parkeren tegen wilt gaan of parkeerplaatsen wilt vrij houden voor een geselecteerde groep mensen, dan is het plaatsen van een parkeerplaats beugel een goed idee. Je zult op voorhand wel moeten bepalen wat voor soort anti parkeerbeugel je wilt plaatsen. Parkeerbeugels met slot zijn standaard leverbaar. Je kan bij ons kiezen voor een parkeerbeugel met cilinderslot of eentje met driekantslot.
Vervolgens dien je de uitvoering te kiezen, zoals kleur of bevestiging.

Wat je keuze ook is. Wij hebben de juiste anti parkeerbeugel voor jouw situatie.