Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Tekst borden (WIU)

Tekst- en afzetborden wegwerkzaamheden en werk in uitvoering

Bij ons ontwerp en bestel je eenvoudig wegwerkzaamheden borden en werk in uitvoering afzetborden met eigen tekst, pictogrammen en logo's. Wij leveren maatwerk en standaard afzetborden waarmee veilig werken aan de weg en een goede doorstroming van het verkeer gegarandeerd zijn. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Tekst borden (WIU)

Tekstborden met een gele rand en reflecterende folie conform de geldende eisen bij werken in uitvoering. De afwerking met klasse III reflecterende en FLUORICERENDE folie maakt dat het bord niet alleen bij duisternis maar ook overdag (refelcteerd UV-licht) extra attentiewaarde heeft.