• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Afzetmateriaal wegwerkzaamheden
  3. Omleidingsborden
sorteer op

Omleidingsborden

Omleidingsborden nodig voor wegafzettingen bij werk in uitvoering?

Bij ons ontwerp en bestel je eenvoudig tijdelijke omleidingsborden en gele verkeersborden / tekstborden voor werk in uitvoering, wegwerkzaamheden en afzettingen. Voor omleidingroutes kan je de standaard fluorescerende klasse 3 pijlkader borden kopen met je eigen routenummer of getal. Wij leveren maatwerk en standaard omleidingsborden waarmee veilig werken aan de weg en een goede doorstroming van het verkeer gegarandeerd zijn. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Omleidingsborden

Tekstborden met een gele rand en reflecterende folie conform de geldende eisen bij wegafzettingen en werken in uitvoering. De afwerking met klasse III reflecterende en FLUORICERENDE folie maakt dat de omleidingsborden niet alleen bij duisternis maar ook overdag (refelcteerd UV-licht) extra attentiewaarde hebben.

Bij een tijdelijke weg omleiding of wegafzetting zijn altijd gele verkeersborden nodig met een specifieke opdruk omdat deze bij elke situatie weer anders is. Denk hierbij aan straatnamen of een begin en einddatum van de wegwerkzaamheden. Bij ons ontwerp je zelf een breed scala aan tijdelijke verkeersborden en omleidingsborden. Bewerk gelijk online jouw benodigde borden en bestel.