• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Straatnaamborden

Straatnaambord kopen

Alle straatnaamborden van Informatiebord.nl zijn vervaardigd uit aluminium en worden gemaakt volgens de officiële Nederlandse normen en richtlijnen. Ook zijn alle straatnaamborden standaard reflecterend en voorzien van een UV-beschermlaminaat. De officiële blauwe straatnaamborden worden gemaakt conform de NEN 1772 en voldoen daarmee aan de vereiste richtlijnen. Deze straatnaamborden worden uitgevoerd volgens de meest recente norm voor straatnaam- en huisnummerborden: de NEN 1772+C1:2014 nl.
Hierin zijn de functionele eisen opgenomen ten aanzien van afmeting, uitvoering, constructie, kleursoort en overige eigenschappen voor de toegepaste materialen, alsmede eisen met betrekking tot plaatsing. In 2014 is er een aanpassing geweest in deze richtlijn waarbij het lettertype en de pijlvorm zijn gewijzigd. Met deze aanpassingen worden straatnaamborden en huisnummerborden beter zichtbaar, leesbaar en herkenbaar, ook bij donker en slecht weer! Dit werkt ten gunste van hulpdiensten en in algemene zin voor iedere weggebruiker door betere oriëntatie en daarmee bevordering van de verkeersveiligheid.

 

Straatnaamborden reflecterend koker bevestigingen


Je kunt dus als gemeente of aannemer eenvoudig online officiële straatnaamborden kopen en plaatsen in de openbare ruimte. Je bent er zeker van dat de bestelde straatnaamborden voldoen aan alle vereiste normen en richtlijnen zoals hierboven omschreven. Je kunt ook eenvoudig zelf de prijzen bepalen aan de hand van de opdruk en bevestiging/uitvoering van het straatnaambord, bijvoorbeeld als je een bestek voor een aanbesteding aan het uitwerken bent!
Wil je een straatnaambord kado geven voor een verjaardag of jubileum? Dan kan natuurlijk ook! Je bent er in dat geval zeker van dat het straatnaambord van topkwaliteit is. De opdruk van het straatnaambord wordt geprint op hoogwaardige klasse 3 reflecterende folie met daaroverheen nog een UV-werend anti-graffiti beschermlaminaat. De levensduur van onze straatnaamborden kan oplopen tot wel 15 jaar! Voor elk straatnaambord hebben we ook standaard topkwaliteit bevestigingsmateriaal. 

Officiële straatnaamborden zijn er in twee verschillende uitvoeringen, namelijk DOR straatnaamborden (dubbel omgezette rand) en KOKER straatnaamborden. Straatnaamborden met dubbel omgezette rand zijn standaard nog niet voorzien van bevestigingsbeugels. Met de verkeersborden montageadvies-module kan eenvoudig bevestigingsmateriaal toegevoegd worden, zoals een verkeersbordpaal, beugels voor montage op (licht)mast of een beugelset voor bevestiging op muur of hekwerk. KOKER straatnaambordjes zijn uitgevoerd als aluminium koker en standaard al voorzien van de bevestigingsbeugels. Bij KOKER straatnaamborden  kies je de wijze van bevestiging altijd al direct terwijl je jouw straatnaambord aan het ontwerpen bent. KOKER straatnaamborden kunnen bijvoorbeeld vlaggend aan een mast bevestigd worden of bovenop een verkeersbordpaal met een opzetpot. Ook kan er bij KOKER straatnaambordjes gekozen worden voor een dubbelzijdige bedrukking. Dit is bij een DOR straatnaambord niet mogelijk. Als je op zoekt bent naar een straatnaambord om te geven als kado, dan is het advies om te kiezen voor een DOR straatnaambord. Straatnaamborden met dubbel omgezette rand zijn voordeliger en kunnen eenvoudig met een los beugelsetje op een wand gemonteerd worden!

Straatnaambord kokers bevestigingen

Soorten verkeersborden

In Nederland moeten verkeersborden aan allerlei strenge normen voldoen, zodat verkeersborden een lange levensduur hebben en geen gevaar vormen in de openbare ruimte. Het aluminium verkeersbord is vervaardigd uit gekleurde 2mm aluminium platen welke vervolgens worden omgezet. Daar komt de term DOR (Dubbel Omgezette Rand) ook vandaan. De meeste borden op Informatiebord.nl zijn dus vervaardigd uit aluminium en uitgevoerd met dubbel omgezette rand, zoals een echt verkeersbord! Dit betekent topkwaliteit en buitengewoon vandalismebestendig. De opdruk is geprint op een hoogwaardige reflecterende folie, klass 1 of klasse 3, en standaard voorzien van een UV-beschermlaminaat met anti-graffiti werking. De garantie en levensduur kan hierbij oplopen tot wel 15 jaar! Meer informatie over het productieproces van verkeersborden vind je hier!

Verkeersborden kom je overal tegen: langs de openbare weg, op eigen terrein, bedrijventerreinen, recreatieterreinnen of bij mensen thuis en in de achtertuin. Op Informatiebord.nl kun je altijd het verkeersbord laten maken waar je naar op zoek bent! Of het nou een parkeerbord voor eigen terrein, een gepersonaliseerd straatnaambord of een informatiebord voor op een vakantiepark is. Op Informatiebord.nl kan je alle verkeersborden laten maken voor elke toepassing! Je kunt op informatiebord.nl alle officiële verkeersborden kopen, straatnaamborden bestellen, maar je kan ook eenvoudig zelf een informatiebord maken of verkeersbord ontwerpen en daarbij meerdere borden combineren op één verkeersbord. Perfect voor parkeerborden op een eigen terrein of een prive terrein bord met verboden toegang voor onbevoegden. Heb je zelf een ontwerp of een schets wat op een verkeersbord of informatiebord afgebeeld moet worden? Je kunt op informatiebord.nl ook eenvoudig je eigen ontwerp aanleveren! Zo wordt een duuurzaam informatiebord maken een makkie!

Straatnaamborden, verkeersborden en informatieborden

Parkeerborden zijn er in allerlei soorten en maten. Een bedrijventerrein heeft parkeerplaatsen die gereserveerd zijn voor bezoekers, directie of medewerkers. Een VVE met een parkeerplaats op eigen terrein, uitsluitend toegankelijk en te gebruiken door bewoners en bezoekers van de bewoners. Voor al deze situaties zijn parkeerborden de oplossing. Met een parkeerbord kun je op heldere wijze aangeven welke parkeerregels er op het terrein gelden. Met onze unieke ontwerpmodule kun je bovendien teksten, pictogrammen en symbolen combineren op één parkeerbord. Zo heb je altijd een officieel parkeerbord en weten bezoekers altijd wat de parkeerregels op het terrein zijn. Parkeerborden van Informatiebord.nl zijn van de hoogste kwaliteit en altijd reflecterend.

Omdat parkeerborden in zoveel verschillende situaties toepasbaar zijn, hebben we deze bij Informatiebord.nl op heldere wijze gecategoriseerd. Alle parkeerborden op Informatiebord.nl zijn eenvoudig te personaliseren. Dus zodra je een parkeerbord hebt gevonden die qua uiting en vormgeving overeenkomt met wat je zoekt, kun je deze eenvoudig bewerken. Verander de teksten en iconen, de kleur van de bordrand en achtergrond. Tot slot kies je de gewenste afmeting en reflectieklasse en plaats je jouw unieke parkeerbord in de winkelmand.

 • Parkeerborden (parkeren toegestaan)
  Deze parkeerborden zijn te herkennen aan het bekende blauwe parkeerteken. Deze borden hebben veelal een vriendelijke uitstraling en wordt vaak gemaakt in combinatie met de tekst "uitsluitend bestemd voor...." en diverse iconen, zoals verboden toegang, wegsleepregeling of een bedrijfslogo.
 • Parkeerborden (verboden te parkeren)
  Deze parkeerborden zijn veelal te herkennen aan het ronde blauw rode verboden te parkeren teken. Deze borden hebben vaak een duidelijk boodschap" verboden te parkeren" met daarop mogelijk een uitzondering voor bezoekers of bewoners. Deze parkeerborden worden vaak gecombineerd met symbolen, zoals verboden toegang, wegsleepregeling of eigen terrein.
 • Parkeerplaatsborden
  Dit soort parkeerbordjes vind je vaak terug op de koppen van een aaneengesloten serie parkeerplaatsen en zijn vaak wat kleiner. Parkeersplaatsbordjes worden vaak uitgevoerd voor bedrijven en worden ook vaak uitgevoerd met het logo van het bedrijf.
 • Parkeerborden elektrische auto's
  Veelvoorkomend zijn tegenwoordig ook parkeerborden voor parkeerplaatsen die bestemd zijn voor elektrische auto's en waar vaak een laadpaal bij aanwezig is. Laadpaal borden zijn verrassend divers en kunnen op tal van manieren uitgevoerd en bewerkt worden.

Eigen terrein borden zijn veelvoorkomend. Denk daarbij aan een toegangsbord aan de ingang van het terrein, waarop alle regels staan die van toepassing zijn op het terrein, een eigen camerabewaking bord of een eigen terrein verboden toegang voor onbevoegden bord. Als terreinbeheerder wil je het aantal verkeersborden op het terrein tot een minimum beperken. Dan is het wel zo fijn dat je met onze unieke online ontwerpmodule een verkeersbord kunt laten maken met daarop meerdere regels en richtlijnen gecombineerd. Dat scheelt tijd, ruimte en geld.

Officiële verkeersborden voor langs de openbare weg moeten voldoen aan strengte eigen en richtlijnen. Denk daarbij aan afmeting, uitvoering en reflectieklasse. Alle officiële RVV verkeersborden kun je laten maken bij Informatiebord.nl. De afmetingen per type verkeersbord zijn vastgesteld. Als er verschillende afmetingen mogelijk zijn kun je deze eenvoudig selecteren op de productpagina van het verkeersbord. Deze afmetingen zijn gecategoriseerd van type 0 t/m type III, waarbij type 0 het kleinste formaat is -meestal bedoeld voor op eigen terrein- en type III het grootste formaat voor langs snelwegen. 

Bewegwijzeringsborden en routeborden zijn cruciaal voor een goede vindbaarheid en doorstroming van verkeersstromen. Op Informatiebord.nl kun je eenvoudig jouw verwijsborden en routeborden ontwerpen en bestellen. Officiële verwijsborden voor langs de openbare weg, maar ook subtielere bewegwijzering en routebordjes voor op het terrein. Onze borden zijn altijd van de hoogste kwaliteit en voorzien van reflecterende opdruk, wat ervoor zorgt dat de borden ook bij donker en slecht weer goed zichtbaar zijn. Het is ook altijd mogelijk om huisstijlelementen toe te passen op de borden, zoals een logo, bepaald lettertype, kleurstelling of deze elementen gecombineerd.

Op Informatiebord.nl bestel je ook eenvoudig verkeersborden met een eigen ontwerp. Selecteer het gewenste type informatiebord en lever vervolgens na je bestelling direct jouw eigen design of ontwerp aan. Voordat we het informatiebord maken en in productie nemen sturen we jou altijd een preview ontwerp ter akkoord. Heb je nog geen volledig eigen ontwerp, maar wel een schets of idee? Onze ontwerpers zitten klaar om jou te voorzien van een vrijblijvend ontwerpvoorstel!

Naast alle soorten straatnaamborden, verkeersborden en parkeerborden levert Informatiebord.nl ook een breed scala aan producten voor terreininrichting en wegmeubilair. Denk daarbij aan parkeerpalen en parkeerbeugels, afzetpalen, kettingpalen, straatmeubilair en reflectorpalen, zoals o.a. de welbekende kunststof diamantkoppaal. Deze producten kunnen eenvoudig online besteld worden. Desgewenst kunnen deze producten ook geplaatst worden. TrafficSupply heeft daarvoor een eigen plaatsingsdienst. 

Straatnaambord Amsterdam

Naast alle officiële straatnaamborden kun je bij Informatiebord.nl ook diverse ludieke en speciale straatnaamborden personaliseren en bestellen, zoals de echte Amsterdamse straatnaamborden. Een prachtig en origineel kado om te geven of te krijgen! Naast de Amsterdamse straatnaamborden kun je ook diverse speciale straatnaamborden ontwerpen en kopen, zoals straatnaambordjes met een klassieke uitstraling of kun je een Frans / Belgisch vormgegeven straatnaambord laten maken. In sommige straatnaambord ontwepen kun je zelfs het lettertype aanpassen! Deze straatnaamborden met een specifieke uitstraling zijn altijd uitgevoerd met dubbel omgezette rand. Wil je een specifiek type straatnaambord kopen die je niet kunt vinden? Stuur ons een mailtje met het verzoek en dan kunnen we je vast verder helpen!

Straatnaambord Amsterdam

Straatnaambord laten maken

Met de unieke SignEditor™ kun je altijd en overal eenvoudig informatieborden, verkeersborden of straatnaamborden met eigen tekst ontwerpen en bestellen. De straatnaambord ontwerpmodule werkt op alle platformen, zoals pc, laptop, tablet of mobiele telefoon! Alle straatnaamborden kunnen gepersonaliseerd worden. Klik op de productpagina op de blauwe button bewerk dit product en start met het personaliseren van jouw straatnaambord. Het is bij veel straatnaamborden ook mogelijk om de opdruk direct te wijzigen door de gewenste straatnaam en eventuele ondertekst of huisnummers in te vullen in de beschikbare invulvelden. De preview zal binnen enkele seconden getoond worden met de ingevoerde teksten. Zo zie je direct hoe jouw straatnaambord met eigen tekst eruit ziet!

Gepersonaliseerd straatnaambord

Alle straatnaamborden zijn eenvoudig zelf online te personaliseren. Populaire straatnaamborden om als kado te geven zijn de DOR straatnaamborden met ondertekst, klassieke straatnaamborden of straatnaamborden Amsterdam. Bij deze straatnaamborden kun je naast de straatnaam, ook een ludieke of grappige ondertekst verzinnen. Een superleuk en origineel kado om te geven of te krijgen! Uitsluitend topkwaliteit en echte straatnaamborden. Straatnaamborden worden altijd op maat gemaakt en verstuurd binnen 2 werkdagen, dus je kunt ook last-minute een straatnaambord bestellen voor een vriend, collega of familie!

Straatnaambord ontwerpen

Zodra je de gewenste uitvoering van jouw straatnaambord gevonden hebt kun je supersnel online het straatnaambord maken en personaliseren met de gewenste tekst. Supersnel en makkelijk zie je direct een realistische preview van het jouw eigen straatnaambord. Als de preview er goed uitziet kun je vervolgens het straatnaambord kopen door deze eenvoudig in de winkelmand te plaatsen. Afhankelijk van het gekozen type straatnaambord kun je eenvoudig bevestigingsmateriaal toevoegen aan je bestelling. In geval van een KOKER straatnaambord is dat niet nodig omdat je -als het goed is- daarbij op de productpagina al gekozen hebt voor de vereiste bevestigingsmiddelen.

Bij sommige naamborden kun je naast de opdruk ook de kleur aanpassen, naar bijvoorbeeld geel, rood of zwart. Daarmee is het natuurlijk geen officieel straatnaambord meer, maar krijg je wel hele originele creaties voor tal van andere toepassingen!

Straatnaamborden laten maken en ontwerpen in andere kleuren

Straatnaambord bestellen

Eenvoudig online jouw unieke straatnaambord maken en bestellen. Waarom straatnaamborden kopen bij Informatiebord:

 • Altijd een topkwaliteit straatnaambord, met een levensduur tot wel 15 jaar
 • Alle straatnaamborden zijn standaard retro-reflecterend.
 • Echte officiële reflecterende straatnaamborden, die ook door gemeenten besteld worden
 • Jouw unieke straatnaambord laten maken. Altijd op maat gemaakt
 • De meeste straatnaambordjes worden binnen twee werkdagen verstuurd
 • Zelf eenvoudig online jouw straatnaambord ontwerpen met gelijk een live-preview
 • Eenvoudig online een straatnaambord bestellen. Betaal met iDeal en krijg direct 3% extra betalingskorting!

Koop nu jouw straatnaambord

Ben je op zoek naar een origineel straatnaambord, voor jezelf of als kado? Start dan nu direct met het personaliseren van jouw unieke straatnaambord. Een echt reflecterend straatnaambord met jouw eigen straatnaam en ondertekst. Straatnaamborden kopen doe je bij Informatiebord.nl. Alle straatnaamborden op Informatiebord.nl zijn van de hoogste kwaliteit van Nederland en standaard voorzien van retro-reflecterende print. De levensduur op alle straatnaamborden is daardoor tenminste 15 jaar!

Populairste straatnaamborden. Klik op de link en start direct met het personalieren van jouw unieke straatnaambord!

Straatnaambord officieel DOR met ondertekstStraatnaambord officieel DORStraatnaambord Amsterdam DOR met ondertekstStraatnaambord klassiek DOR met ondertekst
Straatnaambord officieel DOR met ondertekstStraatnaambord officieel DORStraatnaambord type Amsterdam DORStraatnaambord klassiek DOR met onderteks
 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4561 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops