Dit is een informatief onderdeel met overzichten, oefeningen en lesmateriaal van Informatiebord.nl - ga naar de webwinkel >

Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

 1. Home
 2. Grappige verkeersborden

Grappige verkeersbord toepassingen

Fun met verkeersborden

Informatiebord.nl is hét kennisplatform voor informatie over officiële verkeersborden in Nederland. Hier kun je ook alle gekke, rare, verkeerde en bijzondere verkeersborden vinden. Je kunt zelf een verkeersbord bedenken en online maken in onze unieke SignEditor™. Deel je zelf bedachte verkeersbord vervolgens op social media met je vrienden. 

Er wordt regen verwacht?
Let op ! Geen spelende kinderen
Ik zou 't niet doen!
Duidelijke taal !
Helm dragen verplicht!
geupload door Ed Stracké (stracked@gmail.com)
Uhhhh! waar de duim rechts zit?
Haha,.. snap je't?
Op de hak genomen!
Verkeersbordpaal te kort?
Loslopende drempels!
Ja of toch nee?!
Verkeersborden mollen!
Giraffen mag dus wel?
Ploperdeplop!
Terug naar SCHOOL!
Don't drink and drive !
geupload door Martin (martinalinebart@hotmail.com)
geupload door Dick Edelman (info@rvde.nl)

Upload ook je foto

Naam *
E-mail *
Selecteer je foto
 
 

Door het uploaden van een foto ga je automatisch akkoord met plaatsing op onze website(s) en verklaar je houder van auteursrechten op deze foto te zijn. Geldige bestandsformaten zijn: jpg, jpeg, gif, png