Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Winterproducten
 3. Waarschuwingen
sorteer op

Waarschuwingen

Waarschuwen voor gladheid of glad wegdek?

Waarschuwingsborden voor gladheid en slipgevaar zijn onder ander officiële RVV verkeerborden die waarschuwen u als weggebruiker voor gevaarlijke situatie's of lokatie's waar extra attentie gewenst is. Of het nu een voor een bordes, glad wegdek of voor een glad fietspad is, we hebben volop keuze voor je. Ook voor bedrijventerreinen, waar gladheid kan ontstaan, leveren wij de gladheidsborden borden op maat. Deze waarschuwingsborden zijn volledig reflecterend en duurzaam. Bekijk alle waarschuwingsborden gladheid hieronder!

Meer productcategorieƫn: