Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Winterproducten
 3. Ice Alert borden
sorteer op

Ice Alert borden

Waarschuwen voor gladheid of glad wegdek met een IceAlert bord?

ICE ALERT waarschuwt als de temperatuur het vriespunt nadert. deze ice alert borden waarschuwen u als weggebruiker voor gevaarlijke situatie's of lokatie's waar gladheid kan ontstaan. Of het nu een voor een bordes, glad wegdek of voor een glad fietspad is, we hebben de juiste keuze voor je. Ook voor bedrijventerreinen, waar gladheid kan ontstaan, leveren wij de Ice Alert borden op maat. Deze borden Ice Alert zijn volledig reflecterend en duurzaam. Het bord is voorzien van Ice Alert module die naar een blauwe stand verschuift d.m.v. bi-metaal (reageert op temperatuur).

Meer productcategorieën:

Informatie: Ice Alert borden

Waarschuwingsbord kopen?, dit unieke gepatenteerde waarschuwingsbord bij glad wegdek kunt u bij Informatiebord.nl uit voorraad bestellen. Ice Alert module veranderd van kleur bij dreigende gladheid.