Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Aanrijdbeveiliging en bescherming
 3. Rampalen - Beschermpalen
sorteer op

Rampalen - Beschermpalen

Aanrijbeveiliging rampaal of beschermpaal nodig?

Een rampaal of beschermpaal op terreinen en in magazijnen voor bescherming van gebouwen, machines, stellingen, technische ruimtes en zuilen zijn onmisbaar. De robuuste gecoate rampalen zijn in Geel/Zwart en in Wit/Rood verkrijgbaar. De aanrijdbeveiligingen en rampalen zorgen voor stootbeveiliging en beschermen tegen beschadiging van onder ander heftruck en vrachtverkeer. De rampalen hebben diverse montagemogelijkheden. Koop hier je stalen en eventueel uitneembare rampalen.

Meer productcategorieën: