Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Terrein- en weginrichting
 3. Ketting en afzetpalen
sorteer op

Ketting en afzetpalen

Afzetpaaltjes kopen? Assortiment afzetpalen en kettingpalen

Met onze afzetpalen of kettingpalen laat je duidelijk zien dat een specifiek gebied niet toegankelijk en/of afgezet is. Of plaats afzetpalen om een gebied duidelijk te accentueren. Onze ketting- en afzetpalen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen, zoals staal of kunststof. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Ketting en afzetpalen

Een breed assortiment afzetpaaltjes kopen in staal of kunststof.
Overrijdbaar, inclusief ketting of lint of alleen inclusief ogen t.b.v. ketting

Kettingpalen en afzetpaaltjes kopen doe je bij Informatiebord.nl
Wij hebben een groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levertijden.