Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Verkeersborden RVV
 3. OB- serie | Onderborden
sorteer op

OB- serie | Onderborden

Verkeers- onderborden kopen? RVV borden OB-serie

RVV borden onderborden OB-serie zijn officiële RVV verkeerborden die met tekst of pictogram aangeven wat van toepassing is. Of het nu onder een eenrichtingsweg (OB52) of verboden auto's (OB206), vrachtwagens (OB66), fietsers (OB305), wordt geplaatst, we hebben de juiste maat onderborden voor je. Ook voor bedrijventerreinen waar onderborden gelden leveren wij de borden op maat. Deze onderborden zijn volledig reflecterend en duurzaam. Bekijk alle officiële RVV verkeers- onderborden hieronder!

Meer productcategorieën:

Informatie: OB- serie | Onderborden

Categorie OB officiele onderborden conform de RWS richtlijnen.

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeersborden. Voor in de openbare ruimte of een bedrijventerrein/eigen terrein. Zorg voor de juiste onderbord aanduidingen met duidelijke reflecterende verkeersborden in de officiële afmeting. Tal van mogelijkheden en variaties mogelijk. 

Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montage-adviesmodule.